Enkel og nyttig mat hver dag med ny Mat-app

Kost- og helseforetaket Prima Mat har nå lansert en helt ny mat-app som tipser om gode og helsemessige oppskrifter etter sesong. Foretaket organiserer også workshops og inspirasjonskvelder samt forelesninger omkring helsemessige kostvaner for foretak og skoler.

 

“Vi tilbyr dagens kostråd oversatt til oppskrift for å gjøre det enklere for våre brukere å spise helsemessig og tenke i nye baner,” sier næringseksperten Josefin Zadig, daglig leder og gründer av Prima Mat.

 

Etter studier innen kostvitenskap begynte Josefin å arbeide med måltidsplanlegging på et matkasseforetak. Det var der hennes idé om Prima Mat oppstod, et foretak med visjonen om å veilede og inspirere mennesker til en holdbar, helsemessig og enkel kost i hverdagen. Hun presenterer seg også som “matfilosof, helseutvikler eller oppskriftinspiratør”, det høres også litt kulere ut.

 

Mange i dag har knapt med tid, og derfor kan det være snedig å få en hjelpende hånd med private hverdagssysler. Du kan få hjelp med de fleste husholdningstjenester i dag, deriblant med planlegging og levering av dagligvarer. Planlegging er noe som stjeler mye av din tid, alt fra å komme på en idé til beslutningsprosessen. Når det kommer til matvalg, er det ofte også mange aspekter som spiller inn, alt fra helse, miljø, etikk, pris og sanseinntrykk.

 

Prima Mat gjør bevisste valg og tar hensyn til alle ovennevnte aspekter og spørsmål. Oppskriften er laget for å være holdbar både for deg, dine omgivelser og vår fine planet. Prima Mat tar seg av planleggingen for dine innkjøp, men du velger selv hvordan du vil få hjem dine varer. Dette er en tjeneste som har manglet, spør du meg, da mange av oss ville gå rundt i en matbutikk, både som en sosial aktivitet, men også for å klemme og kjenne på råvarene. Noen har allergier og særskilte preferanser som gjør det vanskelig ikke å velge sine egne varer. Andre vil handle visse spesifikke varemerker. Med Prima Mat skaper du enkelt en handleliste etter de oppskriftene du måtte ønske, og i den anledning bruker appen til å bestille dine varer. Applikasjonen henger med deg også på kjøkkenet der du fra ditt nettbrett eller mobil lager mat etter oppskriften. Fungerer i både smarttelefoner, nettbrett og nettlesere ettersom det er en web-app.

“Min matfilosofi handler om helhet og individualisme, man kan spise alt, men ikke alltid. Det gjelder å finne en god måte å spise på i hverdagen som passer både din livsstil og kropp. Alle har vi en relasjon til mat og som kostekspert vil jeg gjerne være med å gjøre den relasjonen mer behagelig og spennende.”

 

Jeg vil inspirere og hjelpe til å utbre kunnskapen om sunt kosthold vi har i dag, men også med inspirasjon fra den siste forskningen og alle de trendene som stadig forandres.


Prima Mat fokuserer på helseinspirert måltidsutvikling og drives av Josefin Zadig. Hun har lenge hatt en stor interesse for mat i forbindelse med helse og hvordan dine matvaner påvirker deg i din hverdag.

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1