Gjennom Axo Finans kan du søke om forbrukslån fra 10 000 til 360 000 kr uten sikkerhet.

Axo Finans er en formidler av forbrukslånkredittkort og forsikring. I praksis betyr dette at din søknad vil bli presentert for flere banker. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gjør det enklere å finne det beste lånetilbudet som blir tilpasset dine behov. I tillegg sparer du tid og får hjelp gjennom hele prosessen. Når søknaden er ferdig behandlet av alle bankene, tar banken kontakt med deg for å presentere det beste tilbudet. Fordelen ved å benytte en finansagent slik som Axo når du skal søke om lån, er at du enkelt kan sammenligne de ulike vilkårene og velge det som passer deg best.

Leter du etter forbrukslån?


Krav

For å kunne benytte seg av denne tjenesten fra Axo Finans må du som søker være over 25 år, ha en årsinntekt som overstiger 200 000 kroner og ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående. Det stilles også som krav at hovedsøkeren (og en eventuell medsøker som skal stå med) har bodd i Norge i minst de tre siste årene.

Det stilles også som krav at hovedsøkeren (og en eventuell medsøker som skal stå med) har bodd i Norge i minst de tre siste årene. Alle disse kravene stammer fra bankene som ønsker en så stor sikkerhet for pengene som lånes ut som mulig. Hvis du har hastverk med å få pengene inn på din konto, anbefales det at du signerer lånesøknaden med din BankID hvis du har denne tilgjengelig, med det er ikke et krav. Nedbetalingstiden kan du selv velge og den er på inntil 15 år. Alt i alt er dette en lettvint måte å innhente det beste lånetilbudet på, uten at du selv er nødt til å kontake mange forskjellige banker.

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1