Bank Norwegian er en fullskala nettbank for privatmarkedet som tilbyr flere typer lån.

Bank Norwegian selger enkle, standardiserte innskudds- og utlånsprodukter via internett, og tilbyr forbrukslån fra 5 000 til 350 000 kroner, kredittkort med CashPoint-opptjening og lån uten sikkerhet. Gebyrene på Bank Norwegians forbrukslån er forholdsvis lave og bankens beste rente kan i noen tilfeller være konkurransedyktig sammenliknet med toppfinansiering av bolig.

Bank Norwegian AS er et heleid datterselskap av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA er utelukkende et holdingselskap og har ingen andre funksjoner enn å forvalte aksjene i datterselskapet. Det er per i dag ingen flere selskaper som inngår i konsernet.

Deres mål er å lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester ved hjelp av teknologi og innovasjon, slik at du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos Bank Norwegian.

Leter du etter én av disse?

Krav for å søke lån

For å kunne få innvilget et forbrukslån hos Bank Norwegian må man være norsk statsborger og ha en registrert liknet inntekt. Man kan heller ikke ha noen aktive inkassosaker, samt at Bank Norwegian i tillegg vil foreta en kredittvurdering av deg før de tilbyr et lån uten sikkerhet.

www.banknorwegian.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1