Dinbank.no tilbys av Sparebanken Øst. Den spesialiserer seg hovedsakelig på boliglån.

DinBANK.no er en del av Sparebanken Øst som er medlem av Bankenes sikringsfond. Det betyr at du som kunde har en garanti for innskuddene dine på inntil 2 millioner kroner. Denne grensen gjelder selv om du har flere kontoer i samme bank.

DinBANK.no er en del av Sparebanken Øst, sammen med topprente.no og youngbank.no. Det betyr at Sparebanken Øst, Topprente.no, DinBANK.no og youngbank.no regnes som samme bank, og garantien på maksimum 2 millioner kroner er den øvre grense for summen av dine innskudd.

Garantien fra Bankenes sikringsfond blir effektiv dersom banken selv skulle bli ute av stand til å dekke sine forpliktelser.

Leter du etter én av disse?

Krav

For å få innvilget lån i DinBANK.no er det krav til at det opprettes en DinKONTO. Det er krav til fast lønnsinntekt som kan dokumenteres.  Dinbank.no innvilger dessverre ikke boliglån til selvstendig næringsdrivende eller personer med enkeltmannsforetak.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål du gjerne ville få svar på, kan du nå deres kundeservice på telefon 09150 fra mandag til fredag, kl. 10.00 – 14.00.

Telefon: 09150 (fra utlandet ring +47 915 03 220)
Telefaks: 32 75 76 01
E-post: kundeservice@dinbank.no

www.dinbank.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1