DNB er Norges største finanskonsern som bl.a. tilbyr en rekke lån – boliglån, billån og forbrukslån.

DNB er Norges største og ett av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr de blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

Gjennom over 185 bankkontorer i Norge, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er DNB tilstede der kunden er. Internasjonalt har DNB en lederposisjon innen shipping, energi, fiskeri og havbruk. DNB er Norges største nettbank med 1,6 millioner brukere, og den er representert på mer enn 185 steder over hele Norge.

Fastrentelån

Fastrentelån gir deg stabile låneutgifter og gjør det enkelt for deg å planlegge økonomien din. Du kan sikre deg mot fremtidig renteoppgang ved å avtale fast rente med oss for en gitt periode. På den andre siden, så får du ikke fordel av en rentenedgang i avtaleperioden. Du kan avtale å binde renten i 3,5 eller 10 år. På våre nettsider har vi vurdert DNB som tilbyder av fastrentelån. I tillegg til det, er DNB Norges største verdipapirforetak.

Leter du etter én av disse?

Kontakt

Hovedkontor
Dronning Eufemias gate 30,
0191 Oslo

Postadresse
DNB, Postboks 1600 Sentrum,
0021 Oslo

www.dnb.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1