Finansiering24 er et trygt valg for deg, banken og partnerne. Finansiering24 eies av Leads AS og jobber eksklusivt med webtjenester.

Gjennom Finansiering24 kan du enkelt søke forbrukslån på anbud. Finansiering24 sender din søknad videre til flere forskjellige banker, og du kan fritt velge det lånetilbud på forbrukslån på dagen uten sikkerhet som er det beste for deg. Med lån på anbud lar du bankene konkurrere om deg. Du får i de fleste tilfeller svar på dagen og kan alltid søke uten sikkerhet. Når du søker gjennom Finansiering24, har du full frihet med pengene og du kan kjøpe akkurat det du har lyst på. Kanskje du trenger ekstra penger til drømmeferien du har tenkt på veldig lenge? Uansett kan et lån uten sikkerhet være nyttig i de rette tilfeller. Du bestemmer selv hvor mye du skal låne også fordi du har mulighet for å låne opptil 350 000 kroner.

Personvern hos Finansiering24

Finansiering24 behandler alle opplysninger konfidensielt og sikkert, og lagrer ingen opplysninger som kan spores tilbake til deg, med mindre du lar dem bruke e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrev med tilbud. Gjør du det, vil de ikke dele adressen din med noen andre. Søknader til bankene sendes kryptert med markedsledende teknologi, Verisign fra Symantec, som sørger for at sikkerheten blir ivaretatt.

Leter du etter billig forbrukslån?

Oversikt

Hos Finansiering24 kan man søke på et beløp mellom 5 000 og 350 000 kroner uten å stille sikkerhet. Det betyr at du ikke behøver å stille hus og bil til rådighet for å ta et forbrukslån hos Finansiering24. De tilbyr nedbetalingstid på opptil 15 år. Det stilles noen krav til deg som søker. Du må være myndig og ha ingen betalingsanmerkninger.

www.finansiering24.org

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1