GE Money Bank er markedsledende på låne- og finansieringsprodukter i det norske markedet.

GE Money Bank er en av Norges største tilbydere av forbrukslån og gir deg et lån tilpasset din økonomi. GE Money Bank i Norge drives som en filial av GE Money Bank AB i Norden. GE Money Bank er en del av General Electric, et globalt teknologi-, finans- og medieselskap. Til sammen er det 300 000 ansatte som hver dag bistår våre kunder i 100 land. I Norge sørger 300 medarbeidere i GE Money Bank for at de kan tilby ulike former for forbrukerfinansiering og internasjonale kredittkort. GE Money Bank har 300 000 kunder i Norge, hovedkontor i Stavanger og kontor i Oslo.

Forbrukslån hos GE

Siden 1946 har GE Money Bank vært tilbyder av usikrede lån og kreditter, og med over 300 000 kunder er de én av Norges største finansieringsselskaper. De tilbyr forbrukslån fra 30 000 til 250 000. Hvis du har behov for et fleksibelt forbrukslån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet, kan dette lånet være det rette for deg.

Leter du etter billig forbrukslån?

Du kan søke forbrukslån dersom du

– har fylt 25 år
– er bosatt i Norge
– har en fast årsinntekt på minimum 200 000 kroner
– er i fast arbeid, mottar uføretrygd eller alderspensjon, eller har vært registrert som selvstendig næringsdrivende i 3 år
– ikke har betalingsanmerkninger

Kontakt

Postadresse
GE Money Bank
Postboks 8060
4068 Stavanger

Besøksadresse
GE Money Bank
Strandkaien 42
4005 Stavanger

www.gemoney.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1