Hegra Sparebank er et komplett finanshus med alle typer produkter innenfor daglig bank, finansiering, sparing og forsikring.

Banken har hovedkontor i Hegra og rådgivningskontor i Rådhusparken – Søndre gate i Stjørdal sentrum. Hegra Sparebank har vært til stede i dalføret i mer enn 110 år. Banken har vært og er en viktig medspiller både for næringsliv, privatpersoner og lag og organisasjoner. Allerede i 1847 ble Stjørdalens Sparebank etablert. Hegra Sparebank har sitt utløp herfra. I 1897 ble Stjørdalens Sparebank delt. Det opprinnelige navnet ble beholdt for den delen av banken som skulle betjene nedre del av Stjørdalen, mens Hegre Sparebank ble skilt ut som egen bank for øvre del av dalføret. Stjørdalens Sparebank ble senere innlemmet i et større konsern, mens Hegra Sparebank har bestått som selvstendig bank siden delingen i 1897. Banken har vært  – og er – en viktig medspiller i utvikling av så vel lokalt næringsliv som private prosjekter.

Banken har også en lang tradisjon for å tilbakeføre overskudd til lokalsamfunnet i form av gaver og sponsormidler til lokale lag og organisasjoner.

Billån hos Hegra Sparebank

Du trenger ikke fast eiendom for å låne til bil eller motorsykkel. Du kan ta opp lån med sikkerhet i kjøretøyet du kjøper, eller med annen sikkerhet.

Krav

– Lånet bør minst nedbetales i takt med verdifallet på bilen
– Løpetid på lånet kan ikke overstige 10 år
– Bilen kan ikke være eldre enn 12 år (en 6 år gammel bil kan maksimalt ha 6 års løpetid på lånet)
– Bilen må ha full kasko og ansvarsforsikring
– Gjeldsbrevet må signeres før bilen kan overtas
– Går ikke an å flytte eksisterende lån mellom leverandører
– Lånetaker kan ikke ha betalingsanmerking
– Kunde må signere med BankID eller etter avtale møte opp i lokal Terra Bank eller hos bilforhandler
– Minimum 18 år
– Norsk fødsels- og personnummer

www.hegrasparebank.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1