OPP Finans er et nytt finansieringstilbud fra et selskap med lang historie og erfaring.

OPP Finans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på beløp fra 10 000 kroner til 350 000 kroner med en effektiv rente som er konkurransedyktig med andre aktører innenfor samme bransje. OPP Finans har spesialisert sin virksomhet innen forbrukslån og ønsker å gi sine kunder lån de kan leve med. OPP Finans er en del av Gjensidige bank og er en stor aktør når det kommer til lån på det norske markedet. Gjensidige Bank er en del av Gjensidige, som igjen er landets største forsikringsselskap med nesten 200 års erfaring.

Den maksimale lånegrensen på 350 000 er høy, og renten settes etter en individuell vurdering av privatøkonomi. Termingebyr og etableringsgebyr er inkludert i renten, så dette er noe man ikke trenger å beregne ekstra når man vurderer om man skal søke.

Leter du etter billig forbrukslån?

Krav

Man må ha fylt 21 år og ha en minsteinntekt på min. 200 000 kroner i året. I tillegg til dette må man også ha bodd i Norge i minst 3 år. Det legges også vekt på om man har en trygg og stabil økonomi, samt at man ikke kan ha noen inkassosaker på seg. Selv om alle disse kravene er oppfylt, vil OPP Finans gjøre en kredittvurdering før et lån godkjennes.

www.oppfinans.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1