Et forbrukslån fra Real Finans lar deg enkelt, raskt og trygt finansiere det du trenger og når du trenger det.

Real Finans er en betydelig aktør innen forbrukslån og finansiering uten sikkerhet. Real Finans er ett av de eldste firmaene på dette markedet og tilbyr billån, boliglån og kredittkort. Som regel tilbyr de enkel søknad, rask behandling og enkle utbetalingsrutiner. Deres forbrukslån har beløpsgrenser og nedbetalingstid tilpasset de fleste. Du har også muligheten til å innfri ditt forbrukslån raskere uten ekstra gebyrer.

Real Finans opererer som frittstående låneformidler, og har gjennom flere år opparbeidet et godt samarbeid med flere banker og finansieringsselskaper. Ved å innhente flere tilbud på din låneforespørsel får de muligheten til å skaffe deg som kunde beste betingelser. Dette er en tjeneste helt uten forpliktelser og kostnader. Real Finans holder til i eget bygg like utenfor Fredrikstad sentrum. Real Finans betjener i snitt cirka 900 lånesøknader hver måned, og kundene kommer fra hele landet. Ekspresslån søkes enten per telefon eller på nettet.

Leter du etter én av disse?

Krav som stilles

Kravene som stilles, inkluderer at man må ha fylt 23 år og ha ingen registrerte betalingsanmerkninger på seg. Man må også ha en inntekt på minimalt 250 000 kroner i året, og hvis man er selvstendig næringdrivende, må man ha vært det i minst 3 år for å kunne få lån godkjent. Hvis man er utenlandsk statsborger, må man ha bodd i Norge i 3 år eller mer og hatt en fast inntekt i den samme perioden.

www.realfinans.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1