Storebrand-konsernet er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig bank, sparing og forsikring.

Storebrand-konsernet er en ledende aktør i markedet for langsiktig sparing og forsikring. Konsernet leverer tjenester innenfor pensjon, livsforsikring, skadeforsikring, kapitalforvaltning og bank. Storebrand betjener totalt 1,6 millioner kunder i Norge og Sverige. De legger til rette for at kundene skal ta best mulig økonomiske valg tilpasset sine ulike behov og livssituasjoner.

Om selskapet

Storebrands historie strekker seg tilbake til 1767. Konsernet har tilbudt tjenestepensjon siden 1917, 50 år før folketrygden ble etablert. Storebrand har hovedkontor på Lysaker i Bærum og har et landsdekkende kontornett i Norge. Selskapets primærmarked er det norske. Satsingen i det svenske markedet er de siste årene gradvis utvidet, og omfatter i dag tjenestepensjon, kapitalforvaltningstjenester og helseforsikring gjennom selskapet SPP. Storebrand er et konsern i vekst. Ved utgangen av 2011 var det om lag 2 221 ansatte i konsernet.

Storebrand Bank

Storebrand Bank har som ambisjon å etablere seg som Norges ledende direktebank til personmarkedet, og er i tillegg en ledende tilbyder av rådgivning, transaksjonstjenester og finansiering til bedriftskunder innenfor næringseiendom.

Kontakt

Besøk: Professor Kohts vei 9
Post: Postboks 500, 1327 Lysaker
Organisasjonsnummer: NO 916 300 484
Sentralbord tlf: 22 31 50 50

www.storebrand.no

Ingen kommentarer så langt

Legg igjen en kommentar

Ikke bekymre deg. Vi skal aldri bruke din e­postadresse for spam.

Digital Byrå Stockholm - Digital1